Tânărul artist a fost invitat recent în emisiunea lui Victor Ciutacu, unde și-a spus povestea de viață. După ce versurile lui au stârnit mai multe controverse și reacții negative din partea oamenilor, jurnalistul Dan Andronic, directorul general de la EVZ, a reacționat într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare.

Astfel, acesta a subliniat că tânărul l-a „convins încă o dată că societatea românească este dominată de ipocrizie și prostie”.

Jurnalistul Dan Andronic îi ia apărarea lui Gheboasă

În primul rând, jurnalistul a reluat povestea de viață a tânărului, care a trecut prin multe momente dificile după ce a fost abandonat la naștere de mama lui.

„Aseară, la emisiunea lui Victor Ciutacu, am avut ocazia să ascult povestea de viață al lui Gheboasă. Este un cântăreț de trap, extrem de prezent zilele acestea ca urmare a unor postări dubioase.

Aseară, în cele 30 de minute m-am convins încă o dată că societatea românească este dominată de ipocrizie și prostie. Gabriel, pentru că așa îl cheamă, este un tânăr român care a supraviețuit șerpăriei, așa cum o numește el, dintr-un cartier sărac din Târgoviște.

La naștere abandonat de mamă, cu tatăl plecat, Gabriel a ajuns la orfelinat, pentru că mama a refuzat să dea semnătură bunicii din partea tatălui să-l crească”, a scris Dan Andronic pe Facebook.

Jurnalistul a scos în evidență câteva mărturisiri importante ale tânărului cântăreț

Mai apoi, jurnalistul a scos în evidență câteva mărturisiri importante ale tânărului cântăreț. Mai precis, acesta muncește din greu, nu s-a drogat niciodată, face sport și crede cu tărie în Dumnezeu.

„Pentru că există Dumnezeu, o familie l-a luat în plasament până la șase ani, când s-a întors tatălui din pușcărie. Ce a spus: a muncit, muncește, nu s-a drogat niciodată, face sport, crede cu tărie în Dumnezeu.

Lucruri pe care le spune zâmbind, cu entuziasm, cu dragoste, la fel cum vorbește despre soția lui, o fată de 21 de ani cu care este împreună de la 16 ani. Acum, citind această poveste de viață cred că o să înțelegeți de ce am calificat toate comentariile negative ca fiind dominate de ipocrizie și prostiie.

Din păcate ne grăbim să judecăm, fără să încercăm să ascultăm și să înțelegem…și ca unii să stea liniștiți, nu mă exclud din această categorie”, a conchis jurnalistul.