Potrivit România TV, Curtea de Apel București a respins azi solicitarea de arest la domiciliu sau control judiciar pentru suspectul principal din dosarul lui Emi Pian. Acesta va sta timp de 30 de zile după gratii.

Cum a murit Emi Pian

Partida de barbut care s-a încheiat cu o crimă a avut loc în casa patronului unei firme de taxi din Capitală.

Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, spune că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Familia bănuieşte că alti lideri mafioti s-au înteles să-l lichideze pe seful Duduienilor.

„Faptul ca a fost arestat baiatul ala reprezinta dreptate? Da, sa-l aresteze si pe el si pe cei care l-au pus sa-l omoare, el a fost pus va spun sincer… crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbita din urma, trebuie pe Emi sa-l executam… a dat bani la oamenii din lumea lui cu camata, a facut puscarie, pentru asta a platit”, susține fratele lui Emi Pian.

Fratele interlopului știe motivul pentru care Emi a fost ucis

Se pare că Emi Pian ar fi fost ucis cu premeditare, iar întreaga scenă nu a fost deloc un simplu accident. Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian a mărturisit în direct că fratele său a fost amenințat de mai multe ori cu moartea îniante de evenimentul fatal.

Totodată, aceasta a mai precizat că nu se pune problema de niciun fel de răzbunare din partea clanului și că are încredere deplină în autorități, așa că le va lăsa să își facă treaba.

„Mă bucur că suntem în direct, să audă toată lumea ce spun. Vreau să vă spun două cuvinte, nu vreau să vorbesc mult. S-a vorbit de răzbunare, de stabor. Nu este vorba despre aşa ceva. Eu aştept ca legea să îşi facă treaba. Noi nu am omorât pe nimeni. Şi cu răzbunare, şi cu staborul, să încheie lumea.

Au existat ameninţări, cred că a plecat de un conflict de la Ploieşti, care a avut loc în urmă cu ceva vreme. Ei l-au ameninţat pe fratele meu că îl omoară, pentru nişte bani. Şi văd că s-au ţinut de cuvânt.

Poate că puştii ăştia, care erau acolo, au vrut să se afirme şi să omoare pe unul dintre Duduianu. Fratele meu nu a avut cuţit la ea. Nu avea de gând să facă scandal. Poliţia ştie mai bine, chiar mulţumesc pentru că ancheta merge bine”, a declarat acesta la România Tv.