Acesta a negat orice înțelegere cu social-democrații pentru ca la votul moțiunii să pice Guvernul. Ludovic Orban a fost întrebat cine a mințit – presa sau politicienii – atunci când au apărut informații că ar fi încheiat o înțelegere cu PSD pentru demiterea Guvernului.

„Singurul lucuru pe care pot sa-l spun este că nu a existat, nu există și nu va exita o ințelegere PSD-PNL! Cred ca v-ați putut da seama prin intensitatea firului care a existat : minciuni gogocante”, a afirmat Ludovic Orban.

În acest timp, sunt deja vehiculate nume în privința următorului premier ce va fi propus președintelui Klaus Iohannis. Cristian Socol și Remus Pricopie sunt numele vehiculate în PSD și Pro România pentru a-i lua locul lui Orban. Liderul PNL are însă vești proaste și aduce aminte ce a spus președintele Iohannis în cazul în care moțiunea va trece, și anume că tot Orban va fi propus prim-ministru.

„Nu-i ajută cu nimic această majoritate conjuncturală. Veți vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Avem gândită o strategie, vom decide pașii.”, a spus Ludovic Orban, conform stiripesurse.ro.