Ducii de Sussex se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Fetița lor se va naște în cursul acestei veri, iar la fel ca și în cazul prințului Arhchie și de această dată au existat mai multe speculații cu privire la numele bebelușului.

Potrivit Hello Magazine, cele mai recente cote de la Ladbrokes sugerează că cei doi ar putea alege să aducă un omagiu regretatului duce de Edinburgh, atunci când vor decide numele copilului. Mai exact, după moartea prințului Philip, site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie Ladbrokes a vehiculat numele Philippa ca pe o predicție populară pentru fiica lui Meghan și a lui Harry.

În ceea ce privește cota de pariuri pentru acest nume, aceasta este de 3/1. Alex Apati din cadrul Ladbrokes susține că toți parierii regali sunt convinși de faptul că numele fetiței ducilor de Sussex va avea o semnificație deosebită.

Totodată, oamenii au mai pariat și pentru numele Diana, însă după deceseul prințului Philip, aceștia și-au schimbat părerea.

Ce nume ar putea avea fetița ducilor de Sussex

“Parierii regali sunt aparent convinși că Harry și Meghan vor opta pentru un nume cu o semnificație deosebită pentru fiica lor și, în timp înainte oamenii pariau pentru numele Diana, toate pariurile din ultimele săptămâni au fost pentru Philippa.”, a declarat Alex Apati de la Ladbrokes.

De menționat este faptul că, pariorii regali susțin și alte nume. Astfel, potrivit sursei citate,  ansele ca fetița să fie numită după mama Prințului Harry, Prințesa Diana, este de 5/1. De cealaltă parte, pentru numele Elizabeth, în onoarea reginei, este de 10/1.

Amintim faptul că primul copil al cuplului, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut la 6 mai 2019. În ceea ce privește numele Archie, pe care l-au ales aceștia, el este folosit deseori ca prescurtare a numelui Archibald sau Arthur, care înseamnă adevărat și îndrăzneț.

De cealaltă parte, numele Harrison a fost ales în omagiul tatălui lui Harry. Numele său de familie, Mountbatten-Windsor, aduce un omagiu regretatului duce de Edinburgh.