Cel mai tânăr milionar din România, Sebastian Dobrincu a fost surprins conducând un Lamborghini unic în România. Din imaginile difuzate de EVZ, masina condusa de tânărul de 22 de ani pare sa fie un Lamborghini Huracan EVO. Prețul acestui bolid de lux pleacă de la 250.000 de mii de euro.

Imaginea lui Sebastian Dobrincu este sinonimă cu succesul în IT. Reîntors în România pe perioada restricțiilor, milionarul din Silicon Valley se plimbă pe străzile din București cu un Lamborghini. Tânărul gonea prin oraș pentru a ajunge mai repede la un supermarket. În magazin, tânărul era mai atent la telefonul mobil decât la ce avea de cumpărat însă, după ce a dat câteva ture în gol prin supermarket a reușit să pună în coș produsele dorite.

Preocupat se pare de un regim alimentar sănătos, Sebastian Dobrincu și-a luat cele mai multe alimente de la raioanele cu produse bio, fiind preocupat de ingredientele scrise pe ambalaje.

Deoarece conduce acest bolid de scurt timp, Dobrincu nu s-a obișnuit deocamdată cu dotările lui. Astfel că, în momentul în care a terminat de făcut cumpărăturile și s-a întors la mașină, preț de câteva minute nu a știu unde este portbagajul. Mai întâi s-a dus spre spatele mașinii, ca după câțiva pași să-și dea seama că portbagajul se află în față, în locul în care cele mai multe mașini au motorul.

La 14 ani era un programator de succes

Sebastian Dobrincu s-a născut în București într-o familie frumoasă, care a știut să-i identifice capacitățile intelectuale deosebite și să i le dezvolte. Avea doar cinci ani, când și-a dat seama că vrea să descopere tainele informaticii. La început îi plăceau jocurile video, pe care a început să și le modifice singur și să-și construiască el propriile aplicații.

Părinții l-au dus la cursuri de IT la Palatul Copiilor, dar micuțul Sebi era deja cu un pas înaintea profesorilor. Curiozitatea lui debordantă l-a transformat rapid într-un adevărat copil digital. Stătea ore în șir în fața calculatorului și studia. Apoi crea.

Primii bani i-a câștigat la doar 11 ani. Într-o conversație pe Twitter a aflat că o companie din SUA, care producea yachturi, avea nevoie de un site nou. Le-a făcut o ofertă, iar proiectul a ieșit atât de bine, încât americanii l-au recomandat și altor clienți. Și astfel Sebastian Dobrincu ajunsese ca la doar 14 ani să fie deja un programator respectat pe piața de IT, având o reputație impresionantă.