Într-un video postat pe canalul său de youtube, Andreea Bălan a vorbit despre cât de grea a fost despărțirea de Keo, alături de care a avut o relație de 8 ani de zile.

„Orice despărțire este grea. Cu cât ai stat mai mult, cu atât este mai grea. Și totodată dacă ai copii este mai grea. Am avut o relație de 8 ani și aceea despărțire a fost extrordinar de grea, pentru că a fost o relație foarte lungă și în momentul în care stai atâția ani cu cineva acel om face parte din tine.

Chiar dacă cu fostul soț am avut o relație mai scurtă, de 4 ani jumătate, din această relație au rezultat doi copii.’, a povestit Andreea Bălan.

Am fost bine sufletește

Totodată, artista a vorbit și despre căsnicia cu George Burcea, care s-a terminat destul de repede. Totuși, Andreea Bălan susține că de această dată a reușit să gestioneze situația mai bine.

„Ambele despărțiri pentru mine au fost dificile, doar că în prezent am gestionat mai bine emoțional această despărțire, deoarece eu am fost bine sufletește.

Acum cinci ani mi-a fost foarte greu să gestionez suferința pentru că eu eram într-o căutare a mea. Nu înțelegeam  ce e cu mine omul, nu persoana de la televizor. Căutam foarte multe răspunsuri despre mine, să mă înțeleg pe mine. Acum sunt mult mai bine emoțional și am reușit să gestionez această despărțire mai bine decât  în trecut”, a mai spus cântăreața.