Este cea mai importantă veste pentru Elena Udrea. Relația dintre fostul ministru și Adrian Alexandrov trece printr-o perioadă extrem de încercată. Cu toate acestea, iubitul lui Udrea face tot ce îi stă în putere ca să suplinească absența acesteia din viața fiicei lor.

Ultimele momente în care apar Adrian Alexandrov alături de Eva indică foarte clar că iubitul lui Udrea încearcă să fie și mamă și tată pentru cea mică. Partenerul fostului ministru a dovedit că face tot posibilul ca micuța Eva să nu simtă absența mamei și să se bucure de copilărie.

Jurnaliștii au surprins imagini cu Adrian Alexandrov și fiica sa. De curând, partenerul Elenei Udrea și micuța Eva s-au bucurat de o ieșire în oraș, alături de câțiva prieteni. Adrian Alexandrov a reușit să atragă atenția prin imaginea de tată model, extrem de atent la nevoile micuței.

Gestul făcut de Adrian Alexandrov la adresa fiicei sale

Pentru câteva minute, partenerul Elenei Udrea, împreună cu fiica sa au stat de vorbă la o patiserie dintr-un centru comercial din Capitală. De departe, cea mai încântată de aceste momente a fost micuța Eva, iar tatăl său a știut cum să o răsfețe, au arătat cei de la spynews.

Adrian Alexandrov s-a bucurat de compania unor prieteni, împreună cu fiica sa. Aceștia au fost surprinși într-o patiserie, iar partenerul Elenei Udrea a reușit să atragă toată atenția, căci gesturile de afecțiune tată – fiică nu au lipsit. După ce a purtat o conversație cu prietenii săi, Adrian Alexandrov a mers și a comandat câteva produse, iar în tot acest timp, nu a scăpat-o deloc din ochi pe cea mică, semn că partenerul fostului ministru este un tată grijuliu.

Toată atenția este îndreptată asupra fiicei lui Udrea

În timp ce își aștepta răbdător rândul pentru a comanda, micuța Eva se apropie și mai mult de Adrian Alexandrov, căci, în patiserie se aflau destul de multe persoane. Și prietenii acestuia au fost foarte atenți cu micuța. Ulterior, după ce au primit comanda, Adrian Alexandrov a mers la masă, împreună cu fiica sa, acolo unde erau așteptați de apropiați.

Pentru câteva minute, cei doi vorbesc, moment în care toată atenția grupului de prieteni era îndreptată către Eva. După ceva timp, prietenii și Adrian Alexandrov decid să plece. Atunci, partenerul fostului ministru își ia fiica în brațe și merge în spatele apropiaților, povestindu-i ceva micuței Eva.

Sursa: Spynews