După „Survivor România” 2021, Cătălin Moroșanu are planuri mari pe care în curând le pune în practică. Își deschide „Academia Cătălin Moroșanu” și se mută singur la București.

Campionul își va vizita familia cât de des va putea, însă în următoarea perioadă se va dedica trup și suflet afacerii pe care își dorește de ceva vreme să o pună pe picioare.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul emisiunii„Teo Show”.

Cătălin Moroșanu se mută singur la București

Cătălin Moroșanu se va muta la București, iar soția și fetița vor rămâne la Iași. „Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a mai spus luptătorul, la Kanal D.  Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, și soția lui sunt împreună de 17 ani și au o fetiță, pe Natalis.

Cătălin Moroșan, cunoscut sub numele de Cătălin Moroșanu, este un politician, kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson „Braddock” Silva și Paul Slowinski. În anul 2015 a participat la reality show sunt ,,Sunt celebru scoate-mă de-aici” și a terminat pe locul al treilea.