Recent, Cătălin Măruță a povestit în podcast-ul său cum a fost victima agresivității din București. Prezentatorul TV a spus că incidentul nefericit a avut loc într-un mijloc de transport public, însă oamenii nu au intervenit să-l ajute.

„Lumea nu zicea absolut nimic. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare”, a povestit acesta.

„Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”

Moderatorul TV a explicat că a intenționat doar să avertizeze o femeie că avea geanta deschisă ca nu cumva să fie victima unui hoț de buzunare, însă tot gestul său cavaleresc a denaturat într-un episod violent. Bărbatul care o însoțea pe femeia respectivă a avut o reacție agresivă și neașteptată și l-a lovit puternic pe Măruță.

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat.

Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a mărturisit vedeta.

Din nefericire, chiar și soția lui Cătălin Măruță a fost victima violenței verbale în mediul online. Aceasta a mărturisit recent cât de afectată este de cyberbullying-ul de pe rețelele de socializare.

Andra, jignită fără drept de apel

Într-un interviu, Andra a vorbit despre problemele cu care se confruntă din cauza anumitor persoane. Aceasta a menționat că este o fire sensibilă și chiar dacă nu pune la suflet vorbele rele, ele o afectează destul de mult.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor”, a declarat Andra pentru viva.ro.