Campioana României la tenis, Simona Halep, a mărturisit ce urmează să se întâmple cu cariera sa sportivă. După o perioadă lungă de timp, în care a câștigat premii peste premii, dar și un succes fantastic, Simona Halep simte că este momentul să “predea ștafeta”. Recunoscută pe plan mondial pentru reușitele sale, campioana, a declarat că, în curând, cariera sa se va încheia. Fanii sunt șocați de decizia acesteia și în ultimele zile tot s-a dezbătut subiectul pe grupurile din online.

Cariera Simonei Halep se apropie de final

În prezent, Simona Halep are 28 de ani și susține că după mai bine de 10 ani de carieră, se află pe finalul acesteia, cu toate că nu se gândește foarte mult la acest aspect.

”Am 28 de ani, fac 29 anul ăsta, este normal să fiu pe final de carieră. Am deja 10 ani sau chiar mai mult, dar nu mă gândesc la retragere. Dar sunt pe final”, a declarat Halep potrivit TelekomSport.

Simona Halep a plecat azi spre Dubai. Acolo, campioana va participa la turneul WTA pe care vrea să-l câștige. Simona Halep este cap de serie unu, după retragerea din competiție a lui Ashleigh Barty, lidera clasamentului WTA. De asemenea, este posibil ca eventuala victorie de la Dubai să fie și printre ultimele pentru Halep.

Ce premii a câștigat campioana, până în prezent?

Simona Halep a jucat în peste 600 de meciuri la profesionişti şi a câştigat 19 trofee, dintre care două de Mare Şlem, la Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

În ceea ce privește sumele de bani pe care le-a strâns din premiile competițiilor, aceasta a adunat peste 35 de milioane de dolari.