Nominalizatele categoriei afaceri în anul 2020 din Capital Top 100 Femei de Succes au fost:

Doris Andronescu. Este de profesie medic, a absolvit Facultatea de Medicină din București și a profesat în cadrul mai multor spitale. Soțul său, Florin  Andronescu, este fondatorul Flanco. În anul 2001 cei doi începeau un nou proiect ce astăzi a devenit unul dintre cele mai sonore nume din piața serviciilor medicale private românești: Sanador. În 2011 se inaugura Spitalul Clinic Sanador, o investiție de 40 milioane de euro. Compania se află într-o continuă expansiune, deschizând în vara acestui an o nouă clinică la Floreasca.

Loredana Apreutese. Este General Managerul International Alexander, una dintre cele mai mari companii din domeniul transportului și logisticii din România. La nivel de Holding, International Alexander are în componența sa peste 2.400 de angajați și 18 companii. Cea mai recentă achiziție a grupului a fost compania Vio Transgrup.

Daniela Bîzgan. Este una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihăilescu, fondatorul companiei Marelvi, unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul retailului cu electrocasnice, având în anul 2019 o cifră de afaceri de 69 milioane de euro.

Mariana Brădescu-Constantinescu. A fondat alături de soțul său businessul PiatraOnline, axat pe comercializarea diferitelor tipuri de pietre. Au peste 20 de țări în care își exportă produsele și sunt lideri pe piața pietrelor naturale, având colaborări și parteneriate cu companii din Turcia, Germania și Egipt.

Cristiana Copos. Conduce unul dintre cele mai sonore lanțuri de cofetării-patiserii din țară, Ana Pan.

Adriana Cristea. Este fondatorul și proprietarul Arc Parc, primul parc industrial privat din nord-vestul României. Suprafața construită a trecut anul acesta de 40.000 mp în condițiile în care proiectul a început în anul 2017.

Lucia Costea. Este CEO-ul Secom, afacere pe care a preluat-o alături de soțul său și a adus-o în topul companiilor care se ocupă cu suplimente alimentare naturale și lifestyle sănătos.

Luchi Georgescu. Acționar majoritar al Vincon Vrancea, unul dintre cei mai mari producători de vin ca volum din țară, și al producătorului de mezeluri Meda Prod. Este una dintre cele mai bogate românce.

Daniela Kasper. Coordonează activitatea Kasper Development, dezvoltator imobiliar din Brașov. Are o experiență de peste 15 ani în domeniu și a finalizat cartiere rezidențiale în valoare de zeci de milioane de euro.

Roxana Maftei. Este antreprenoarea care controlează magazinele Farmacia Tei și Bebe Tei.

Adela Lazăr. Conduce un grup de companii din domeniul managementului deșeurilor din care fac partea GreenPoint Management și Green PC Ambalaje. Este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața colectării și reciclării deșeurilor nepericuloase.

Mihaela Marcu Cristescu. În urmă cu 25 de ani fonda clinica privată Medlife care a devenit cel mai mare sistem medical privat din România.

Lucia Morariu. În anul 1993 înființa, alături de soțul său, agenția de turism Eximtur în Cluj-Napoca. Este absolventă a Facultății de Comerț din cadrul ASE București.

Măriuca Talpeș. În anul 1990 fonda, alături de soțul său, grupul Softwin. Cei doi au ajuns cunoscuți la nivel internațional datorită programului de securitate Bitdefender.

Cristina Timiș. Pe lângă businessul familiei, Cris-Tim, în 2014 a investit și într-o afacere în domeniul medical – Clinica Eliade, specializată în chirurgie estetică și spa medical.

Anca Vlad. A pus pe picioare cel mai mare jucător de pe piața farmaceutică românească, compania Fildas Catena. Anca Vlad este cea mai bogată româncă din țară și una dintre cele mai reprezentative imagini pentru antreprenoriatul feminin.

Câștigătoarea categoriei „Afaceri” din Revista „Top 100 Femei de Succes din România”, edița 2020, a fost Cristiana Copos. Alături de ea, Loredana Apreutese și Adela Lazăr au primit câte un premiu special pentru realizările lor în anul pandemiei.

Ediția 2021 a „Top 100 Femei de Succes din România” va fi disponibilă la chioșcurile de ziare și online pe www.agoramag.ro pe 24 septembrie.

În seara de 23 septembrie va avea loc Gala Top 100 Femei de Succes, unde vor fi premiate femei de succes din România.