Liberalii își fac vara sanie. Ei au pus deja la punct strategia prin care își propun să câștige alegerile locale de la anul.

În acest context, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat, vineri, că liberalii vor desemna candidaţii pentru primăriile reşedinţelor de judeţ şi pentru conducerea consiliilor judeţene în toamna acestui an, pentru a le putea ”lega” de candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

”La nivelul Biroului Permanent Naţional, s-a convenit că în această toamnă, în toate municipiile reşedinţă de judeţ şi practic în toate filialele în ceea ce priveşte candidaţii la consiliile judeţene, lucrurile trebuie să fie închise, pentru că vom lega, de fapt, aceste candidaturi de candidatura preşedintelui României, Klaus Iohannis, pe care, evident, transparent, PNL îl susţine pentru un nou mandat”, a spus Turc, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ioan Turc a precizat că respectivii candidaţi ai PNL vor fi anunţaţi înainte de debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, iar desemnarea lor se va face în urma analizării sondajelor de opinie.