În alegerea parfumului pentru o doamnă, cel mai bine este să vă ghidați după aroma sa preferată, care poate fi dulce, florală, orientală sau fresh.

Gucci Bloom, varianta de 30ml, se găsește la prețul de 323 lei. Cu o aromă dulce, cu note de flori albe, iasomie și tuberoză,  parfumul este unul feminin prin definiție, cu un miros memorabil.

Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo, varianta de 30ml costă 260 lei. Lasă o primă impresie florală, cu note de neroli și tuberoză, și se continuă cu arome orientale, de mure, patchouli și coajă de vanilie neagră.

Alien Eau Sublime de la Thierry Mugler, varianta de 30ml este 189 lei. Conține note fresh-orientale de lămâie, portocală și mandarină și se îmbină cu arome de iasomie, heliotrop, floare de cireș și ambră albă.

Mesmerize Red for Her de la Avon, este un parfum accesibil pentru toată lumea. Se găsește la prețul de 50 lei și are note orientale de bergamotă, frezii roșii și patchouli.

Dolce Amalfi, Casamorati, un parfum oriental, unisex și exclusivist. Prețul acestui parfum este de 1290 lei, iar mirosul este unul puternic, masculin. Notele sunt de măr, șofran, gutuie și cardamom. Nu este o aromă dedicată celor obișnuite cu parfumuri de iarnă delicate. Tămâia, cuișoarele și boabele de tonka sunt pregnant în acest parfum.