Bugetul alocat Ministerului Transporturilor din credite externe a fost majorat cu 96 milioane lei pentru lucrări de refacere de drumuri naţionale şi eliminarea efectelor inundaţiilor, fonduri asigurate prin redistribuirea sumelor alocate din credite externe Ministerului de Administraţie şi Interne.

„Guvernul a suplimentat fondurile alocate din credite externe ale Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii cu 96 milioane de lei, pentru finanţarea Programelor de reabilitări drumuri naţionale şi de eliminare a efectelor inundaţiilor. Banii au fost destinaţi Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii ca urmare a redistribuirii sumelor alocate din credite externe Ministerului Administraţiei şi Internelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean, la finalul şedinţei de miercuri a Cabinetului.

Guvernul a mai decis suplimentarea bugetului Ministerului Administraţiei şi Internelor cu aproximativ 170 milioane lei, urmând ca fondurile să fie utilizate pentru plata unor restanţe cuvenite personalului angajat în minister.

SURSA: Mediafax

Te-ar putea interesa și: