Britney Spears și-a denunțat tatăl în fața judecătorilor: Sunt atât de furioasă şi sunt deprimată

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a participat miercuri, 23 iunie, prin sistem videoconferință la o audiere.

„Am spus întregii lumi că sunt OK şi că sunt fericită – este o minciună. Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă şi sunt deprimată”, a spus Britney Spears, conform nbcnews.com

Dezvăluirile făcute de Britney Spears

Artista din SUA a vorbit timp de 24 de minute şi i-a spus judecătoarei Brenda Penny din Los Angeles că vrea să aibă propriul avocat, că vrea să îi fie reduse programările la terapie şi că îşi doreşte să aibă libertatea de a se căsători şi de a avea un copil.

Aceasta susţinut că are un dispozitiv contraceptiv intrauterin pe care nu îl poate înlătura, pentru că tutela nu îi permite. Totodată, aceasta a spus că a vrut să îşi dea în judecată familia, pentru felul în care a fost tratată. Potrivit sursei menționată, judecătoarea a fost nevoită să îi spună de două ori să încetinească ritmul de relatare, pentru ca grefierul să poată transcrie.

Jamie Spears a primit controlul asupra ei şi a afacerilor ei

Jamie Spears a primit controlul asupra ei şi a afacerilor ei printr-un ordin judecătoresc în 2008, după ce Britney Spears a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală, însă anul trecut cântăreaţa a început procedurile pentru înlăturarea lui.

De asemenea, Jamie Spears a renunţat temporar la tutelă din cauza unor probleme de sănătate şi încă nu şi-a reluat rolul. El rămâne co-tutore al averii cântăreţei împreună cu Bessemer Trust Company, care a fost numită în noiembrie 2020.

Sursă foto: Dreamstime