Din fericire, nimeni nu ar fi fost rănit în urma accidentului, însă pagubele materiale rezultate sunt destul de însemnate.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Victor Manu cu Vatra Luminoasă, în sectorul 2 al Capitalei.

„Din informațiile pe care le avem până în aceste momente, nimeni nu a suferit răni. În speță, secretarul de stat Raed Arafat din cadrul MAI este într-o stare bună. Ce este însă de menționat, e că era pasager în mașina de serviciu, la volanul căreia se afla un șofer, atunci când s-a produs acest accident. Se pare că de vină ar fi fost celălalt șofer, al unui alt autoturism, care ar fi intrat pe contrasens”, a transmis un reporter în direct pe B1 Tv.

 

Reacția lui Raed Arafat

Potrivit declarațiilor lui Raed Arafat, un șofer care vorbea la telefon a pătruns pe contrasens și a lovit frontal mașina în care se afla acesta.

„Nu e nimic grav. (…) Cineva, dintr-o intersecție, a intrat un pic pe contrasens și a intrat un pic în noi când vorbea la telefon, din ce a observat șoferul care era cu mine în mașină. Dar nu avem niciun fel de problemă. Frontal stânga a fost lovitura”, a spus Raed Arafat, la Antena3.