Update: Doar 8 din 16 lideri PSD și-au dat demisia. Mai mult, MihI Fifor tocmai și-a retras demisia.

Încă o demisie șoc din PSD în cursul CEX-ului de marți seara. Un important lider social democrat și-a anunțat demisia recent. Astfel, Carmen Dan părăsește Partidul Social Democrat, după ce ani de zile a fost un lider important și loial al lui Liviu Dragnea.

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat în direct, la România TV, că în cadrul ședinței CEx PSD care se desfășoară astăzi, Carmen Dan și-a prezentat demisia. Fostul ministrul de Interne ocupa funcția de vicepreședinte al Partidului Social Democrat.

Val de demisii din PSD

De asemenea, Marian Oprişan, Gabriel Zetea şi Ramona Mânzatu şi-au anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD. Cei trei sunt şi liderii organizaţiilor PSD Vrancea, Maramureş şi Braşov. Cei trei au anuntat ca sunt de partea lui Marcel Ciolacu, transmite România TV. De asemenea, şi Dragoş Benea şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte. Carmen Dan a demisionat din funcția de vicepreședinte al PSD, în încercarea puciștilor de a demite conducerea care o are în frunte pe Dăncilă.

Război în PSD în timpul CEX-ului

Gabriela Firea a ieșit din sală în urma unei dispute cu Marian Oprișan. Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit pentru o analiză a rezultatelor înregistrate la prezidenţiale, după ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a pierdut alegerile în faţa candidatului PNL, actualul preşedinte, Klaus Iohannis. Ședința a început la 18:30, dar foarte posibil se va întinde până târziu în noapte.