Apar noi informații incredibile din ancheta de la Caracal. Astfel, este posibil să se reia de la zero importante părți din anchetă, conform avocatului Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu.

Miercuri era a treia zi în care Gheorghe Dincă trebuia să fie audiat, iar ancheta s-a mutat de la Caracal în Capitală. În aceste condiții, avocații familiei Melencu și ai lui Gheorghe Dincă au verificat din nou dosarul.

Tonel Pop spunea că s-a uitat pe acele transcripturi ale conversației dintre Alexandra și polițiști și a spus că s-ar putea relua anumite declarații făcute de Gheorghe Dincă, informează Antena3.ro.

Iar Dincă va ajunge joi din nou în fața procurorilor, pentru că aceștia încearcă să găsească cât mai multe detalii despre Luiza, având în vedere faptul că în cazul ei sunt destul de puține probe.

”Am studiat din nou, împreună cu procurorii, transcripturile de la 112, conversația Alexandrei. I-am spus procurorului de caz anumite aspecte. Se fac reverificări și se va retranscrie partea audio. Sunt elemente care țin de transcripturi, acestea vor fi reverificate fiindcă am detectat lucruri care pot schimba toată economia cazului”, a declarat avocatul Tonel Pop.