Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, urmează să ajungă miercuri în Bucureşti.  Astfel, anchetatorii au decis să îl transfere la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se vor face analize medicale complete. Tot aici va fi expertizat psihiatric de specialiştii de la INML.

Când vor fi gata testele ADN

Vineri ar trebui să fie gata şi analiza ADN care va arăta dacă fragmentele de oase descoperite în curtea lui aparţin vreuneia dintre fetele pe care a recunoscut dacă le-a ucis. Deocamdată anchetatorii nu au altă dovadă concretă şi se bazează pe mărturia lui Georghe Dincă.

Unchiul adolescentei ucise la Caracal, Alexandru Cumpănaşu, a dat publicităţii şi înregistrările convorbirilor în care fata cerea ajutor la 112, apoi le-a şters. Iniţial, el a publicat transcrierea acestora şi a spus că decizia este a părinţilor Alexandrei Măceşanu ”pentru a vedea întreaga ţară putregaiul unui sistem criminal si curajul acestui copil incredibil”. El avertiza că părinţii interzic oricărei persoane sau mass media sa difuzeze vocea Alexandrei.