Cu toate că abia a fost eliberată din Arestul Capitalei, Sorina Pintea fostul ministru PSD al Sănătății nu renunță. Așa bolnavă cum e, a luat decizia de a candida la Primăria municipiului Baia-Mare.

Potrivit NEWSTEAM.RO, Sorina Pintea va anunța în câteva săptămâni că va candida pentru primăria municipiului Baia-Mare.

”Sorina are forța de a-l bate pe Cătălin Cherecheș. Este foarte respectată și apreciată în oraș. A făcut din spital o bijuterie. A luat de 2 sau 3 ori premiul pentru cel mai bun manager de instituție medicală din România.

Faza asta cu arestarea a întărit-o și a convins-o să candideze. A văzut și faptul că are susținerea băimărenilor.

Cred că are șanse mari să ajungă primar. Este un bun manager”, declară sursele din PSD.

PSD o susține, în continuare, pe Sorina Pintea

Sursa citată mai spune și că, chiar dacă a fost suspendată din PSD, Sorina Pintea va fi în continuare susținută de social-democrați. Așadar, Pintea va candida independent la alegerile locale, susținută de PSD-ALDE.

Reamintim că Sorina Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, la decizia instanței, după ce a fost acuzată de luare de mită. De asemenea, fostul ministru al Sănătății a fost diagnosticată, în urmă cu un an, cu o boală gravă, autoimună, ce i s-a reactivat în perioada detenției, din cauza condițiilor inumane la care a fost supusă. În urmă cu puțin timp, instanța a hotărât că Sorina Pintea va fi cercetată în stare de libertate.