Apar mărturii şocante despre clubul de noapte din Caracal în care fete minore erau forţate să se prostitueze. Ele erau forţate să danseze la bară acolo şi să-şi mintă clienţii că sunt majore, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceştia, lucru pentru care încasau câte 200 de lei. Fetele care încercau să plece de acolo erau bătute şi sechestrate.

Clubul funcţionează într-un spaţiu al Primăriei. Poliţiştii BCCO Piteşti, jandarmii din Argeş şi cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au descins la acest local, unde au găsit șapte fete, între care patru minore. Oamenii legii au plecat cu mai multe înregistrări video făcute în club, cu telefoane mobile, laptopuri, dar şi cu documente de la Primăria Caracal.

Surse apropiate anchetei au precizat că au fost reținuți patru suspecţi, iar o altă persoană a fost pusă sub control judiciar. Dintre reținuți, trei sunt din Caracal, fiind vorba de două femei și un bărbat, iar a patra persoană este un tânăr din Merișani, scrie romaniatv.net.

Acuzaţii pentru cel care s-ar afla în spatele acestui club

Un martor a declarat pentru România TV că afaceristul Remus Rădoi, la firma căruia ar fi lucrat timp de 18 ani, ar fi în spatele acestei afaceri.

În replică, Remus Rădoi susţine că martorul nu a lucrat niciodată pentru firmele sale şi face parte dintr-un clan. În plus, cel supranumit “Codiţă” a mai spus că firma sa de pază a făcut mai multe rapoarte scrise către autorităţile statului – IPJ Olt – despre activitatea infracţională din acel club.