Dan Capatos a fost scos din grila Antena 1, după 13 ani la miezul nopții pe principalul post al trustului intact Intact. Totuși, emisiunea Xtra Night Show rămâne în trustul familiei Voiculescu, însă la un alt post de televiziune, Antena Stars.

Anunțul a fost făcut astăzi

Începând de luni, 11 ianuarie, late-night show-ul va putea fi urmărit pe canalul Antena Stars. Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri. În locul lui Capatos, Antena 1 va difuza Observatorul de noapte, scrie paginademedia.ro.

Dan Capatos a început să modereze emisiunea „Un Show Păcătos” în 2007, o producție ce a atras de-a lungul istoriei mai multe amenzi. Emisiunea lui Capatos și-a atras sute de reclamații la CNA și a fost, de multe ori, caracterizată ca un tabloid extrem. Iată câteva cazuri sancționate:

Transformarea show-ului s-a făcut la început de 2017, moment în care Antena 1 emitea în HD deja de câteva luni. Subiectele au rămas aceleași, dar producția a suferit un rebranding de nume – a trecut de la „Un show păcătos”, la „Xtra Night Show”. Și s-a filmat de atunci în vechiul studio Sinteza Zilei.

Emisiunea se vedea pe Antena 1 după încheierea programului principal din prime-time. De obicei, la 23:00 sau după 23:30, dar din acest an începea și mai târziu, după ce postul Intact a decis în timpul stării de urgență din martie să difuzeze Observatorul de noapte, cu Valentin Butnaru. Xtra Night Show începea, așadar, mult după miezul nopții.

Succesul emisiunii pe care o prezintă alături de bunul său Cătălin Bordea, care de altfel l-a înlocuit în ianuarie 2019 din pricina spitalizării, este unul lesne de înțeles. Prezentatorul a mărturisit că show de tip tabloid a atras publicul chiar și la orele târzii de difuzare prin informațiile pe care le prezintă.