Despre ce emisiune este vorba

Având în vedere că a intrat în politică, Carmen Avram nu mai are timp pentru moderarea emisiunilor TV. De aceea, emisiunea pe care o prezenta la Antena 3, numită În premieră, nu va mai reveni pe micile ecrane cu încă un nou sezon.

Ce se va întâmpla în continuare cu proiectul

În ceea ce privește viitorul proiectului În premieră, Adrian Ursu, director editorial al Antena 3 a declarat că „este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România.

Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact”.

Adrian Ursu speră totuși ca emisiunea să continue din toamnă

Adrian Ursu a mai declarat pentru sursa citată că speră ca în această toamnă emisiunea să revină pe micile ecrane cu un nou sezon.

Emisiunea În premieră a început să fie difuzată din 2011. Proiectul a fost coordonat de Carmen Avram, care a făcut parte până la momentul respective din echipa emisiunii România, te iubesc.

În 2019, Carmen Avram a câștigat un loc de eurodeputat pe listele PSD, scrie evz.ro.