Andreea Mantea, fosta prezentatoare de la emisiunea ”Puterea Dragostei”, revine pe micile ecrane cu un nou show incendiar.

Vedeta a dat marea vestea chiar pe pagina personală de instagram și se pare că aceasta a semnat un nou contract cu Kanal D. Astfel, îndărgita prezentatoare va fi gazda emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care va începe din 5 octombrie.

Bruneta a mărturisit că acest produs va fi unul unic, iar telespectatorii vor avea ovazia să o cunoască așa nu făcut-o niciodată. De asemenea, în aceași emisiune va fi prezent și fiul ei, David.

Mai exact, ”Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi un reality show care va surprinde întreaga viață a prezentatoarei Tv. În același timp, aceasta i-a îndemnat pe fani să urmărească noul produs pentru a trăi emoții intense.

O emisiune ”cu rele, cu bucurii, cu supărări”

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viață mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toți mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viață mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne pe Kanal D”, a declarat Andreea Mantea.

În urmă cu aproape trei luni, Andreea Mantea a renunțat la emisiunea matrimonială ”Puterea dragostei”, după ce a realizat că ea și fiul ei își doresc să revină în România, în timp ce filmările avea loc în Turcia. Noua alegere făcută de vedeta Kanal D pare să fie mult mai bună și benefică atât pentru ea cât și pentru fiul său.