Este bomba anului în politică. După ce a dat lovitura și a câștigat Primăria Capitalei în fața Gabrielei Firea, Nicușor Dan este aproape de a reveni și în politică.

Bomba anului în politică!

Acesta a câștigat primăria București din postura de independent, dar susținut de PNL și USR PLUS. Se pare că acesta este foarte apropiat de PNL. Participă, astăzi, la o ședință a conducerii PNL unde a fost invitat după ce a câștigat Primăria Capitalei. Nu doar atât, dar Nicușor Dan a primit și o invitație de a se înscrie în PNL, invitație pe care nu a refuzat-o.

„Am fost invitat la ședința de conducere a PNL și am venit cu plăcere. E un partid care m-a susținut puternic în alegerile locale. Am venit să reafirm colaborarea mea cu ei”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a înființat USB pe care apoi l-a transformat în USR și l-a dus în Parlamentul României. După o serie de scandaluri a ieșit din USR și a câștigat Primăria Capitalei ca independent. Și în 2012, la prima încercare electorală la Capitală a fost independent, iar în 2016 a candidat din partea USB.

Mai mult, Nicușor Dan a vorbit despre scandalurile de la Sector 1 și Sector 5, spunând că e clar că au fost nereguli și ele trebuie investigate.

„E clar că au fost nereguli. Și pentru mine au fost trei secții în care am avut zero voturi și voturile pe care presupun că le-am avut au fost trecute către alți candidați. E clar că au fost nereguli și ele trebuie investigate. Este atipic față de campaniile anterioare să existe atâtea suspiciuni și contestații. Las părțile să se implice și să se exprime”, a spus Nicușor Dan care ae o altă problemă acum.

„Prima problema este situatia bugetara, sa vedem cum putem sa o echilibram, pare ca este destul de dificil. Azi avem o intalnire la Ministerul Finantelor si o sa avem si la Ministerul Transporturilor”, a spus Nicușor Dan.