Misiunea noii companii este aceea de a face legătura între producători sau studio-uri şi investitori, astfel încât să înlesnească apariţia de noi producţii cinematografice la nivel global.

Pentru Bobby Păunescu aceasta este cea mai recentă dintr-o serie de mişcări demarate în primăvara anului trecut, când alături de Jared Underwood, fost manager şi Senior Vice-President al Comerica Entertainment, de cunoscuta producătoare tv Kearie Peak şi de fostul executiv al JVC Entertainment, Cristopher Taylo, regizorul român a lansat casa de producţie Solar Pictures.

În banca de investiţii Solar Entertainment HLB, noii parteneri sunt Alexandra (Sasha) Lloyd, de la Goldman Sachs şi Peter Hoffman, un bancher din New York care a lucrat de-a lungul timpului la Goldman Sachs şi la Merrill Lynch Global Markets.

Deşi reprezentanţii celor două părţi au refuzat să discute despre acest lucru, surse anonime citate de Hollywood Reporter au declarat că, în primă instanţă, clienţii vor putea accesa între 500 de milioane şi un miliard de dolari.

Bobby Păunescu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de film din România, precum şi unul dintre cei mai mari oameni de afaceri locali, cu interese în energie, asigurări, transporturi, turism, agricultură, minerit sau media. Păunescu deţine casa de producţie Mandragora International Group, iar primul film pe care l-a produs, Moartea Domnului Lăzărescu, a câştigat premiul Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes şi s-a bucurat de o distribuţie internaţională.

Jared Underwood are o experienţă de 18 ani la Comerica Entertainment, timp în care grupul a investit în jur de 10 miliarde de dolari în peste 80 de filme. Crash, Gods and Monsters, Wallace&Gromit, District 9, Milk, Babel sau Nine au câştigat sau au fost nominalizate la Oscar, iar filme ca Iron Man, seria Twillight Saga, The Expendables, The Grey, The Ides Of March sau The Woman In Black s-au bucurat de un mare succes de boxoffice. La Comerica, Underwood s-a ocupat în special de obţinerea de finanţări pentru mari case de producţie de film din SUA, între care DreamWorks, Summit, The Weinstein Company sau NuImage.
Kearie Peak a fost producătoarea mini seriilor şi a filmelor indie pentru TV, Flyboys, The Librarian şi Leverage pentru Electric Entertainment, după ce condusese anterior K2 Production şi The Steve Tisch Company.