Vanity Fair sugerează într-un articol că aventurile lui Bill Gates erau cunoscute celor din jurul său. Două surse au declarat, de asemenea, pentru VF că Melinda Gates a angajat un detectiv privat, care a contribuit la decizia divorțului, scrie Businessinsider.

Probleme mari pentru Bill Gates

Nici Melinda, nici altcineva din anturajul ei, nu a angajat vreodată un detectiv privat”, a declarat un purtător de cuvânt al Melindei Gates.

În replică la articolul din Vanity Fair, un purtător de cuvânt al lui Bill Gates a declarat: „Este extrem de dezamăgitor că au fost publicate atâtea neadevăruri despre cauză, circumstanțe și cronologia divorțului lui Bill Gates.

Zvonurile și speculațiile devin din ce în ce mai absurde și este regretabil faptul că persoanele care nu cunosc prea puțin sau deloc situația sunt caracterizate drept „surse””.

Un fost angajat susține că oamenii remarcau semne ale trădării lui Gates în felul în care schimba mașinile la birou pentru a se întâlni cu alte femei. O sursă apropiată de Bill Gates a negat, susținând că este „unul dintre cei mai planificați oameni de pe planetă”.

Noi dezvăluiri despre magnat

Articolul din VF despre comportamentul lui Bill Gates este doar ultimul din numeroasele subiecte de senzație care au apărut în presa americană, după anunțul divorțului celor doi, la 3 mai. Pe 16 mai, New York Times a scris că Bill Gates hărțuia femeile din compania sa, în timp ce era căsătorit.

Consiliul de administrație Microsoft a deschis o anchetă asupra omului de afaceri în 2019, în urma declarației unei angajate că a avut o aventură cu el, a dezvăluit Wall Street Journal. Bill Gates a demisionat din consiliul de administrație în 2020.