Gigi Becali a comentat, sâmbătă, într-o intervenţie la România TV, cazul care a şocat o ţară întreagă – cel al crimelor din Caracal. Latifundiarul din Pipera spune că ar reuşi, în numai trei ore, să afle adevărul de la Gheorghe Dincă. Metoda folosită este absolut şocantă: Gigi Becali vorbeşte despre tortură, potrivit dcnews.ro.

Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult.

Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a declarat acesta.

În prezent, Gheorghe Dincă se află în Spitalul Penitenciar Jilava „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, adica pentru efectuarea unei expertize psihiatrice, pentru a stabili dacă are sau nu discernământ. Principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a avut o serie de cereri fabuloase pentru conducerea închisorii, probabil într-o încercare de a-i impresiona pe cei care trebuie să-i stabilească vinovăţia.