Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că a preluat de la familie 99,9 la sută dintre acţiunile clubului, dorind astfel să fie răspunzător de toate activităţile.  

“16 ani au trecut ca vântul. Acum o iau de la început, deja ieri am preluat toate acţiunile, şi de la cumnat şi de la soră şi de la nepoţi. De trei zile am făcut asta. Dacă cumva este să răspundă cineva, trebuie să răspund numai eu. 99,9 la sută am luat toate acţiunile şi toţi banii, totul pe numele meu”, a declarat Becali la Digisport.

Omul de afaceri a dezvăluit că Victor Piţurcă i-a cedat o parte din acţiuni la vremea preluării clubului Steaua în baza sumei de 6 milioane de euro pe care i-o datora: “Prima dată, eu, Piţurcă, Păunescu, să salvăm clubul, că avea datorii. Am dat bani… S-a ajuns să devin proprietar, acţionar. După care am dat prea mulţi bani, vreo 9,1 milioane. Normal Piţurcă trebuia să-mi dea şase milioane. El a fost corect, a zis să-ţi dau acţiunile. El a fost corect atunci. Am ajuns aici. Trec cu vederea răutăţile de atunci”.