Traian Băsescu este în stare de șoc după ce s-a aflat ce face chiar acum fostul său ginere. Cu siguranță că planurile acestuia care au fost devoalate în presă nu sunt deloc pe placul lui EBA, fata cea mică a fostului președinte al României.

Mai exact, Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, care este fostul soț al Elenei Băsescu, pune la cale o nuntă ca în povești. Fostul ginere al lui Traian Băsescu urmează să se căsătorească cu Sheila iar pentru acest lucru, fostul soț al lui EBA organizează o mega-nuntă în Istanbul.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, Bogdan Ionescu și Sheila ar fi aproape de final cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi ar urma să devină soț și soție pe 3 octombrie. Cei doi au decis ca nunta să aibă loc în țara de origine a iubitei lui Bogdan Ionescu, mai exact Turcia. Conform sursei citate, nunta se va desfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski. Acesta este un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Meniul de la nuntă ar urma să includă atât cu preparate turcești, cât și românești.

Pe perioada pandemiei, Syda și Sheila au stat izolați 75 de zile la țară. S-a întâmplat în satul Mălureni din Argeș iar Bogdan Ionescu a trecut doar de câteva ori prin București, pentru a-și verifica afacerile, dar și pentru a-i vedea pe cei doi copii pe care-i are cu EBA.

Trebuie spus că Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu după patru ani de mariaj (2012-2016). În urma căsătoriei lor s-au născut doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu EBA. De circa un an de zile, fostul ginere al lui Băsescu – Bogdan Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste și pare realizat pe plan sentimental.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea