Aplicaţia de plăţi la distanţă a Băncii Transilvania, BT Pay, acceptă, începând de luni, administrarea de carduri ale altor bănci din România şi ale unor companii de tehnologie financiară. Potrivit unui comunicat al băncii, aplicaţia BT Pay are începând de luni mai multe noi funcţionalităţi destinate gestionării cardurilor şi plăţilor, care vor fi activate gradual.

Acceptarea cardurilor altor bănci va facilita realizarea de transferuri de bani între cardurile BT adăugate în aplicaţie sau pe baza numărului de telefon către cardurile BT ale altor utilizatori BT Pay, banii fiind transferaţi instant, cu comision zero, precizează Banca Transilvania.

Poţi retrage bani de la bancomat doar cu telefonul

Noua versiune a BT Pay mai permite vizualizarea în format digital a unui nou card BT înainte ca clientul să intre în posesia cardului fizic. Cardul digital poate fi folosit la cumpărături contactless şi online. Pentru clienţii BT al căror card expiră în luna în curs, cardul digital apare în BT Pay începând cu data de 15 a lunii, menţionează Banca Transilvania.

De asemenea, pentru fiecare card BT adăugat în noua versiune BT Pay apar inclusiv detalii precum număr, data expirării şi CVV, astfel că utilizatorii pot face tranzacţiile online cu noile carduri.

Noua versiune a aplicaţiei mai permite utilizatorilor să folosească telefonul pentru a retrage bani de la toate bancomatele Băncii Transilvania: este necesară accesarea butonului “Retrage cash” din homescreen-ul aplicaţiei, se alege suma dorită, după care este generat un cod, primit prin SMS. La ATM va fi accesat butonul “Cash fără card” de pe ecran, se va introduce codul primit pe telefon şi suma menţionată în aplicaţie, scrie Agerpres.