Mai mulți oameni și-au exprimt dezacordul și indignrea față de lucrările expuse, dar în special din cauza unei lucrări numite „Sex with God“, reacțiile au fost extrem de agresive. 

Într-o posatre pe facebook, Tudor-Tim Ionescu, consilier ALDE la Primăria Capitalei, s-a arătat extrem de revoltat de această expoziție. 

,,Am fost să verific personal așa zisa expoziție de artă Baraka artist din centrul vechi în București la Atelier 35. Acolo mă așteptam să văd butaforia de vulpe / câine jupuit și spânzurat pe care eu nu o consider artă ‼️. Nu mică mi-a fost surprinderea și revolta să văd că în acel cilindru sunt păsări vii !(nu am văzut aerisire).” scrie acesta pe facebook. 

De asemenea, consilierul a explicat și ce a reușit să facă poliția în acest sens. 

,,Fiind un spațiu privat, Poliția Locală a Municipiului București a făcut tot ce a putut pentru a-i convinge să scoată acest exponat…Dar nu au reușit după o oră de negocieri decât să fie acoperite vitrinele ca să nu se mai vadă de afară “artă” care poartă denumirea “sex cu Dumnezeu”, a scris mai departe în postare, Tudor-Tim Ionescu

Totodată, el s-a arătat extrem de indignat și din cauza altor lucrări care au fost expuse. 

,,De asemenea, uitându-mă pe pozele “artiștilor” am văzut promovarea pedofiliei prin copii mici în fața cărora stau diavoli de 2 metri cu penisul erect, am văzut o svastica tunsă pe spatele unui câine, am văzut un șobolan mort ținând o cruce într-un borcan și am văzut un cățel suspendat de lăbuțele din față ceea ce poate duce la ruperea acestora. Părerea mea e că de la astfel de comportamente, la violența împotriva animalelor urmată de violența împotriva oamenilor nu este decât un pas,” a mai scris consilierul  pe Facebook. 

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional.

Sursă foto: Facebook (Baraka artist)