Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Femeia era înarmată cu pietre

Din păcate, drama prin care trece vedeta de la Antena 1 nu s-a terminat. Femeia care a atacat-o în urmă cu câteva luni s-a întors la clădirea unde se filmează show-ul ”Acces Direct”.

Femeia era din nou dezbrăcată și avea asupra ei pietre. La fel ca prima oară, aceasta a încercat să intre în emisiune. Din fericire, măsurile de securitate au fost modificate după primul atac și aceasta nu a putut intra în clădire.

S-a apelat la 112

După ce femeia și-a făcut apariția, oamenii legii au fost alertați printr-un apel la 112. La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției Române și un echipaj medical. Femeia a fost luată și dusă la spital.

Sursele spun că femeia a reușit să spargă un geam, până când polițiștii și-au făcut apariția.

Ammintim că, pe 19 martie, aceeași femeie a aruncat cu un bolovan în direcția Mirelei Vaida, după ce a reușit să intre pe platoul de filmare.

Mirela Vaida: Aștept să mă omoare cineva pe stradă

Vedeta de la Antena 1 nu a început săptămâna bine. Mirela Vaida nu și-a mai putut stăpânii lacrimile, în direct, după ce a aflat că o invitată de-a sa, din luna ianuarie, a murit după ce concubinul ei a decis să-i ia viața.

Reacția vedetei este de așteptat având în vedere că a fost, în urmă cu ceva timp, ținta unei persoane care nu a fost pedepsită și este în libertate. Mirela Vaida a spus că se așteaptă oricând ca ea sau familia ei să fie atacată, din cauză că autoritățile nu își fac treaba.

”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos…pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct….”, a mai spus Mirela Vaida.