În noul număr al revistei Evenimentul istoric, pe care îl găsiți la toate punctele de difuzare a presei, este prezentat pe larg un dosar FBI, declasificat în vara lui 2019, legat de implicarea Bisericii Satanice într-o tentativă de asasinare a senatorului Eduard ”Ted” Kennedy.

Ted era „al treilea Kennedy”, intrat în vizorul dezaxaților din toată America după ce frații săi, John Fitzgerald și Robert, fuseseră împușcați în 1963 și, respectiv, 1968.

Citiți pe larg despre aceste subiecte și multe alte articole de senzație, achiziționând Evenimentul Istoric nr 25, de la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro , în secțiunea Reviste!

Nu ratați nici concursurile Evenimentul Istoric prin care puteți câștiga abonamente. Detalii aici: https://evz.ro/concurs-evenimentul-istoric-citeste-raspunde-castiga-2.html

Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi! Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.