Apple pregătește o surpriză!

Apple urmează să găzduiască prima lansare de produse din acest an săptămâna viitoare. Conform CNN, fanii companiei se așteaptă la actualizări ale gamei iPad Pro, iPad mini și AirPods.

Mai precis, sunt așteptate actualizări ale gamei iPad Pro, fiind introdus un afișaj LED super-luminos. Totodată, fanii Apple ar putea fi surprinși și cu un iPad mini reproiectat cu rame mai mici și un afișaj mai mare.

Ciri a dezvăluit data înainte ca Apple să facă anunțul oficial!

Interesant este că Siri, asistentul vocal al Apple, a dezvăluit data înainte de anunțul oficial, potrivit sursei menționate.

De asemenea, liniile MacBook Pro și MacBook Air ar putea avea parte și ele de o reîmprospătare. Totuși, nu este clar dacă acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare. Amintim că Apple a întrerupt recent linia iMac Pro, care obișnuia să fie cel mai puternic computer oferit de compania americană. Aceeași soartă a avut-o și linia HomePod, în favorul produselor HomePod mini.

Sursa menționată a amintit și anumite zvonuri care susțin că Apple lucrează la o pereche de ochelari smart și o cască de realitate virtuală/augmentată. Nici în acest caz nu este clar dacă presupusele produse vor fi anunțate în această lună.

În ultimii ani, Apple a lansat mai multe produse în timpul primăverii, precum serviciul Apple TV+ sau linia iPhone SE.

Casca de realitate augmentată ar trebui să coste 1.000 de dolari

Despre casca de realitate virtuală/augmentată a vorbit și analistul chinez Ming-Chi Kuo, de la TF International Securities. Potrivit informațiilor transmise de acesta, Apple o va vinde de anul viitor cu aproximativ 1.000 de dolari.

Gadget-ul se va concentra pe aplicaţiile de realitate augmentată, însă nu vor lipsi nici funcțiile ce țin de realitatea virtuală. Prototipurile actuale cântăresc între 200 ş 300 de grame, însă compania lucrează la scăderea greutății.

Produsul final va cântării sub 200 de grame, urmând să devină una dintre cele mai ușoare căști, în momentul în care vor apărea.

Sursă foto: Dreamstime