Magazinul va fi situat într-un mall cu 88 de ataje din cartierul central de cumpărături şi afaceri. Purtătorul de cuvânt al Apple de la Beijing nu a specificat data exactă a deschiderii dar este cert că aceasta va fi inaugurat în acest trimetru.  

Publicaţia The Ming Pao Daily a scris în urmă cu două zile, fără a preciza sursa informaţiilor, că magazinul va fi deschis pe 24 septembrie, va fi dispus pe 2 etaje şi va avea peste 6.000 metri pătraţi. Tot acesta mai spune că producătorul are în plan deschiderea altor magazine în China, în următoarea perioadă.  

Distribuitorii de produse Apple din Hong Kong nu sunt deloc optimişti privind apariţia producătorului de smartphone. Retailerul DG Lifestyle, care are 11 de magazine în Hong Kong, a închis în urmă cu cateva zile magazinul din mall-ul unde Apple se va lansa, după şapte ani de funcţionare, a declarat un purtător de cuvânt al DG.

Cele patru magazine Apple existente pe piaţa chineză au generat venituri de aproximativ 8.8 miliarde dolari în ultimele trei trimestre, ceea ce reprezintă 11% din totalul Apple.