Este mutarea finalului de an pe scena politică. După ce a fuzionat cu ALDE, ProRomânia, partidul condus de Victor Ponta, face o nouă alianță importantă. Este vorba despre partidul al cărui președinte era dușmanul președintelui Klaus Iohannis.

Apare un nou partid!

Este vorba despre fuziunea dintre ProRomânia și PSL, partidul condus de Ilan Laufer. Ultimul s-a aflat în centrul unui scandal imens cu președintele Klaus Iohannis, atunci când se afla în PSD. În urmă cu aproape doi ani, la una dintre nenumăratele remanieri guvernamentale din Guvernul Dăncilă, Ilan Laufer a fot propus de social democrați la Ministerul Dezvoltării.

Atunci, Laufer a fost refuzat de către Iohannis, iar acesta l-a acuzat pe șeful statului că este antisemit. Laufer, care este evreu, a mers și la CNCD, deși președintele spusese clar. Îl refuzase pe Laufer pe criterii de competență.

Acum, vine anunțul zilei în politică. ProRomânia și PSL fuzionează. „PSL VINE LA PRO ROMÂNIA!”, a anunțat Ilan Laufer, joi după-amiază.

„Startup-ul politic pe care l-am inițiat la sfârșitul anului trecut FIN-PSL se va alătura prin fuziune Partidului Pro România”, a precizat Ilan Laufer.

„Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru toată deschiderea pe care a avut-o față de acest proiect politic cu orientare de centru, proiect format din oameni profesioniști și tineri antreprenori care, prin această fuziune, vor consolida zona liberal-antreprenorială a Pro România și își vor aduce contribuția în cadrul proiectelor menite să sprijine mediul privat și în mod special firmele românești, acestea fiind cele mai afectate de actuala criză economică provocată de pandemie.

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților în județul Brăila și îi asigur de toată implicarea mea astfel încât atât partidul cât și capitalul autohton să aibă cel puțin un reprezentant din județ în viitorul Parlament”, a transmis Ilan Laufer.