Momente fără precedent pentru Liviu Dragnea. Într-o postare pe pagina de Facebook, unul dintre cei mai apropiați oameni ai săi, Codrin Ștefănescu vine cu detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a fostului lider PSD.

Potrivit acestuia, deși Dragnea se află într-o stare de sănătate bună în momentul da față, acesta va avea nevoie de o operație. Totodată, Codrin Ștefănescu susține că fostul lider al PSD a făcut mai multe analize, a vizitat mai multe spitale, iar concluzia medicilor a fost una clară. Se pare că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat în perioada petrecută în penitenciar.

„Am promis cā vā țin la curent! Dupā foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil. Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea va apărea televizor

Acesta a mai menționat că doctorii nu văd altă soluție decât operația, precizând că Liviu Dragnea ”este puternic și curajos” în fața situației. Totodată, el a mai precizat că în curând, fostul lider al PSD va fi prezent și în cadrul unei emisiuni televizate, în care va fae o serie de dezvăluiri care i-ar putea afecta pe ”mulți”.

„Doctorii sunt rezervați pentru o altā variantā, mai sunt doi care trebuie sā-l vadā, pentru cā programul a fost modificat dupā ce l-au convocat la DNA. Vā amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. In rest, se simte ok.

E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis ca in câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi dupā anunțul acesta! Vā imbrāțișeazā pe toți!”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu.