Gina Pistol a decis să își păstreze numele de familie

Sâmbătă, 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. În cadrul unui interviu acordat pentru Click!, vedeta a recunoscut că și-a păstrat numele de familie, astfel că, în buletin, ea figurează tot ca „Gina-Maria Pistol”, în timp ce Smiley apare ca „Andrei-Tiberiu Maria”. Dacă ar fi renunțat la numele ei, ar fi chemat-o Gina-Maria Maria.

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a explicat ea.

Unde își vor petrece vedetele luna de miere?

În cadrul acelui interviu, Smiley a oferit detalii despre luna lor de miere. Cei doi vor petrece câteva zile în sudul Franței.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat cântărețul de muzică pop.

Primele declarații ale lui Smiley și Ginei Pistol, după ce au devenit soț și soție

După cununia civilă și cununia religioasă, care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri au făcut primele declarații despre marele eveniment.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grijă, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit, sâmbătă, Gina Pistol, imediat după cununia religioasă, potrivit unui comunicat de presă.

„”DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel Smiley.