Premierul Ludovic Orban va fi prezent, joi, la Palatul Victoria pentru activităţile curente după ce rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19 pe care l-a făcut în cursul dimineţii a fost negativ, informează Guvernul.

Anunțul Guvernului de joi

„Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineaţă al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activităţile curente”, se arată în informarea Executivului.

Ludovic Orban a intrat luni în izolare

Premierul Ludovic Orban și-a întrerupt orice activitate și a decis să se testeze de COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de către Guvern. Premierul Ludovic Orban a decis să își întrerupă orice activitate după ce una dintre persoanele alături de care a participat la o emisiune TV săptămâna trecută a fost confirmată pozitiv la testul pentru Covid. Prim-ministrul a întrerupt și întâlnirile fizice programate luni, transmite Guvernul într-un comunicat de presă. Ludovic Orban nu are are simptome specifice infectării cu Covid-19. Cu toate acestea, el a cerut în această dimineață efectuarea unui test la cerere.
„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată în comunicatul Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a participat marțea trecută (29 septembrie) la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, care ieri (duminică, 4 octombrie) a anunțat că a ieșit pozitiv la testul Covid.
Sursă foto: INQUAM/Cornel Putan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.