Cerul va fi parțial înnorat în sud-vest și predominant innorat în rest. Vor mai cădea precipitaţii slabe, mixte, pe arii restrânse, în jumătatea estică a țăriii şi cu totul izolat în rest. La munte va continua să ningă, cu precădere în Carpaţii Orientali. Iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele muntilor, dar temporar şi la cote mai reduse, si în Dobrogea şi Moldova.

În București ziua va fi temporar innorată, dar ne vom bucura și de soare. Vântul va sufla slab și moderat, iar maxima va fi în jur de 7 grade.

Vineri temperaturile se mențin apropiat de normalul momentului -maxime pozitive in toată tara, de la 1 grad la Miercurea Ciuc pina la 9 grade la Timisoara si Drobeta, poate chiar 10 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sudul şi estul ţãrii, unde mai ales în prima parte a zilei, cu totul izolat, vor mai fi ceva precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în special în sud-estul tarii şi la munte.

Înn Bucuresti, înnorat si, posibil, precipitaţii slabe, trecatoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în timpul zilei. Dimineata, -2…0 grade, la amiaza, 5…6 grade Celsius.

Sâmbătă vremea se încãlzeste, mai semnificativ în nord şi nord-est, urmând ca astfel temperaturile sã se situeze peste normalul perioadei, in toata tara -maxime, de la 2-4 grade, in depresiuni, pina la 8-9 grade, frecvent, in zonele de cimpie si deal, izolat chiar si 10-11 grade. Cerul va fi variabil, vântul va sufla cel mult moderat, cu intensificãri temporare în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali. Dimineaţa, pe spaţii mici, în zonele joase de relief, va fi ceaţã.

Se incazeste si in Bucuresti, vineri, astfel cã valorile termice se vor situa peste cele caracteristice perioadei. –3…-1 grad dimineata si in jur de 10 grade la amiaza, in conditii de cer variabil si vântul slab, cel mult moderat, scrie Realitatea.ro.