Prințul William a spus totul despre suferința soției sale. Cum se simte Kate Middleton

Prințul William a împărtășit marți câteva noutăți despre prințesa Kate și familia sa în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, conform BFMTV.

„Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?” a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie.

William a răspuns imediat:

„Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”, a întărit el.

Prințul de Wales, moștenitorul Coroanei britanice, și-a reluat angajamentele oficiale la 18 aprilie, după o perioadă de pauză în care a fost alături de soția și copiii săi. Într-o înregistrare video din 22 martie, Prințesa Kate, populara soție a moștenitorului tronului, a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune cancerigenă, fără a oferi detalii despre natura acesteia. Ea a menționat că a început chimioterapia preventivă și a recunoscut că a fost un șoc uriaș pentru ea și familia ei.

Kate Middleton
SURSA FOTO: Facebook, Kate Middleton

Cuplul princiar nu a participat la slujba de Paște

În mesajul său, prințesa a menționat că i-a luat ceva timp să le comunice copiilor săi vestea și să le explice boala într-un mod adecvat. Anunțul bolii sale a pus capăt unor săptămâni de zvonuri necontrolate care circulau pe rețelele sociale cu privire la starea ei de sănătate. În ianuarie, Kate a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, fără a fi specificată natura ei. Inițial, s-a spus că va avea nevoie de o perioadă de recuperare destul de lungă, până după Paștele catolic.

La sfârșitul lunii martie, cuplul princiar și copiii lor nu au participat la slujba tradițională de Paște de la Capela St George din vestul Londrei, care a avut loc o săptămână după anunțul că prințesa suferă de cancer. Kate nu a mai apărut în public de la anunțul diagnosticului.

Pe 23 aprilie, Kate a postat pe rețelele sociale o fotografie a fiului ei cel mic, Louis, pentru a marca ziua sa de naștere. Luni, prințul și prințesa de Wales au dezvăluit, de asemenea, o fotografie inedită cu ocazia aniversării nunții lor. Regele Charles al III-lea, care se confruntă și el cu cancer, și-a reluat angajamentele oficiale marți și a oferit publicului vești liniștitoare despre starea sa de sănătate.