Duminică seara a fost cu ghinion pentru cei de la Antena 3. Televiziunea de ştiri nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor nici în prime-time, dar nici pe toată durata serii. România TV a fost peste rivali de la ora 19 şi până la finalul zilei. Doar cu mici excepţii, Antena 3 a luat faţa RTV.

Antena 3 nu a avut nicio şansă în faţa România TV

Antena 3 nu a avut nicio şansă duminică seara în duelul ratingurilor la nivel naţional în faţa rivalei România TV. Cifrele de audienţă spun totul. Chiar de la ora 19.00, emisiunea Ultima oră de la România TV a fost constant peste ediţia specială de la Antena 3. Pe toată durata orei, conform cifrelor consultate de către capital.ro, România TV a avut constant cifre de peste 2, în timp ce Antena 3 abia a depăşit cifra 1 la rating.

Prime-time cu România TV în prim-plan

Şi în prime-time România TV a fost peste Antena 3. Ediţia Specială a continuat pe Antena 3, iar la RTV a început România la raport. Pe primele două sloturi, RTV nu a mai reuşit să depăşească cifra 2, dar Antena 3 abia a depăşit cifra 1. De la 20.30, România TV a avut cifre şi mai bune, constant peste marii rivali de la Antena 3.

În intervalul 21-23, Ediţia specială a început la România TV, iar pe Antena 3 Punctul de Întâlnire, cu Radu Tudor. În continuare, România TV nu a dat nicio şansă rivalilor. Doar ultimul sfert al orei 22.00, a adus Antena 3 pe primul loc în faţa RTV. 1,6 faţă de 1,2.

Mircea Badea, bătut de Ştirile România TV

Nici măcar apariţia lui Mircea Badea pe post nu a adus supremaţia pentru cei de la Antena 3. Emisiunea În gura presei a început la ora 23.00, în timp ce pe România TV au încpeut ştirile. Nici măcar pe această oră Antena 3 nu a reuşit să fie lider de audienţă.

Mircea Badea a început cu 1,7, puţin peste jurnalul Rmânia TV. Următoarele sloturi, până la miezul nopţii, au aparţinut însă ştirilor România TV.