Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face angajări. Casa Regală are nevoie de un expert pe social media. Conform anunțului, Regina este o personalitate care trebuie să fie prezentă pe site-urile sociale, iar cei care se vor ocupa de acest segment trebuie să fie mereu cu un pas înainte pentru a se asigura că monarhul de 93 de ani e în atenția tuturor. Astfel, Regina caută un nou șef pentru departamentul de social media, iar salariu e pe măsură.

Jobul a fost listat public, pe site-ul LinkedIn, semn că familia regală vrea să facă totul ca la carte şi să fie perfect transparentă. Salariul e cuprins între 54 şi 60 de mii de euro pe an, iar persoana ideală pentru job e cineva care nu “stă locului o clipă”.

Candidatul care va fi angajat va lucra la Buckingham de luni până vineri şi se va ocupa de paginile de Facebook, Twitter şi Instagram, printre altele, care au cu totul de 15 milioane de prieteni virtuali.

Conform dailymail.co.uk, anunţul spune că “trebuie să fii conştient că ce pui online va fi văzut de milioane de oameni. Rolul tău e să vorbeşti despre rolul şi munca Familiei Regale cu un public din întreaga lume”. Printre beneficiile jobului se numără şi prânzul inclus, dar şi 33 de zile de concediu anual. Doritorii pot aplica până pe 24 decembrie.

Regina a fost primul membru al familiei regale britanice care a deschis un site, un cont de Twitter şi unul de Youtube.