Andreea Esca a ajuns în spital

Andreea Esca a ajuns în spital, anunțul a fost făcut chiar de către ea. Vedeta a primit o veste tristă din partea medicului, împreună cu anumite interdicții pe care este obligată să le respecte în viitorul apropiat.

Mai exact, știrista a apelat la îngrijiri medicale de specialitate după ce și-a pierdut vocea! Ea a mers la spital pentru consultații detaliate. Medicii i-au oferit un diagnostic la care nu se aștepta: o infecție virală. Vedeta Pro TV este obligată să își ia câteva zile libere, în care să se concentreze pe recuperare.

Esca le-a dat chiar ea vestea fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ea a transmis că suferă de o infecție virală respiratorie și de o deviație de sept nazal acută. Tocmai de aceea medicii au fost atât de clari cu instrucțiunile. În perioada următoare, știrista va trebui să facă un repaus vocal de de 3-5 zile. Ulterior, după 7 zile, ea trebuie să meargă la medici pentru consult.

„Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a transmis Andreea Esca luni, în mediul online, înainte de a afla diagnosticul.

andreea esca
SURSA FOTO: Instagram, Andreea Esca

Prezentatoarea nu poate citi fără lentile de contact

Esca suferă de miopie și nu intră în emisie decât după ce își pune lentile de contact. Ea face acest lucru pentru a nu fi obligată să poarte ochelari în timpul transmisiei. Atunci când nu este „live”, prezentatoarea poartă ochelari de vedere.

Această afecțiune ce o obligă ca înainte de fiecare emisie să facă un anumit lucru, fără de care nu ar putea să citească prompterul: să își pună lentilele de contact. Ea a vorbit recent despre această problemă.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu vad bine la tablă doar ca să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp, am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viața. Și am rămas fan ochelari chiar dacă la jurnal port lentile de contact, ca să nu stea nimic intre noi”, a mărturisit Andreea Esca.