Potrivit spynews.ro, prezentatoarea Andreea Esca, Mihai Dedu, Andreea Marinescu și alți colegi de la postul de televiziune Pro Tv trebuie să prezinte un document în care să explice clar când au fost postate pe internet şi, ulterior, şterse, articolele de presă care o vizau o doctoriţa.

Astfel, la sfârșitul acestei luni, prezentatoarea Știrilor Pro TV este chemată în instanță, în cadrul unui dosar deschis de o doctoriţă care a stat trei luni la închisoare pentru că  a dat cu maşina peste un poliţist şi a fugit de la locul faptei.

 

Ce spun magistrații

„Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei. Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”, au decis magistraţii.

Anderea Esca este figura centrală a postului de televiziune Pro TV. Prezentatoarea jurnalului de știri a rămas fidelă aceluiași post de televiziune de mai bine de 20 de ani.

„Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din 92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, a declarat Andreea Esca în urmă cu câteva luni, potrivit impact.ro.