Mircea Badea a avut luni o replică cu adevărat dură după ce a aflat că postul de televiziune Pro TV a fost vândut celor de la PPF. Vedeta TV a postat recent un mesaj pe Facebook în care s-a întrebat, ironic, ce va face Andreea Esca după ce compania care deține Pro TV a fost vândută rușilor de către americani.

„Americanii au vandut PROTV-ul la ruși. Pe bani americani. Ce vor face duduia Esca plus putzoii de la știri?”, este mesajul postat de Mircea Badea pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce a aflat că PPF a cumpărat de la CME compania care deține postul de televiziune Pro TV.

Reacția prezentatorului de la Antena 3 a venit în contextul în care CME a vândut către PPF copania care deține postul Pro TV.

„Achiziția CME, cu activele media ale acesteia în cinci țări europene, vor completa și vor întări în continuare operațiunile noastre de telecomunicații din Europa Centrală și de Est. Vrem să folosim sinergiile naturale între producția de conținut și distribuția acestuia, cu obiectivul de a dezvolta în continuare afacerile noastre de telecomunicații și media. CME este o organizație sănătoasă și bine condusă și nu intenționăm să efectuăm schimbări semnificative la nivelul operațiunilor sale”, se arată în comunicatul în care se anunță tranzacția.