Lucia Esca a împlinit astăzi 77 de anii iar fiica sa a făcut publică o imagine cu mama sa. Conform celor spuse de fiica sa, Lucia Esca și-ar fi dorit să devină actriță.

Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienți aflați, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea.

Mesajul postat de Andreea Esca

„Azi e ziua mamei mele ❤️. În această fotografie era elevă la Școala Sanitară. Deși și-a dorit să fie actrița a devenit asistentă medicală. Dar eu știu că așa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiți de un om cald, bun, mereu vesel și de o empatie deosebită. Mama intra în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe pacienții ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama! De-a lungul anilor m-am întâlnit cu bolnavi care au cunoscut-o și care vorbeau așa de frumos despre mama că eram și mai mândră, și mai mândră! De fapt, mama mea iubește oamenii. Atât de simplu e! Iar eu o iubesc pe ea până la capătul infinitului’ cum zicea Alexia când era mică! La fel de simplu! La mulți ani, Mama!”, a transmis Andreea Esca pe Facebook.