Prezentatoarea TV, Andreea Berecleanu, va fi înlocuită. După ani buni, în care a fost imagina Observatorului de la Antena 1, jurnalista se pregătește să predea ștafeta. Potrivit Libertatea.ro, Berecleanu va fi înlocuită, cel mai probabil, de Sandra Stoicescu, care, în momentul de față, se află în concediu de maternitate.

În ceea ce o privește pe Andreea Berecleanu, vedeta va rămâne în continuare prezentatoare la Observator, însă doar în prime time, la știrile de weekend.

Andreea Berecleanu, preocupată mai mult de proiectele personale

Șefii postului de televiziune au observat și ei că Berecleanu este mult mai preocupată de proiectele personale, decât postul de prezentatoare pe care îl deține. În ultimul timp, aceasta a fost plecată din țară, pentru a-și însoți partenerul de viață la diverse congrese. Andreea Berecleanu deține alături de soțul ei, chirurgul estetician Constantin Stan, o clinică de estetică. De multe ori, Berecleanu a fost înlocuită la pupitrul de știri de colega sa Octavia Geamănu.

Cu toate că Octavia Geamănu s-a arătat implicat profesional, șefii nu au luat-o în considerare ca o posibilă înlocuitoare permanentă a Andreei Berecleanu.

Sandra Stoicescu îi ia locul?!

Se pare că, preferata șefilor ar fi Sandra Stoicescu. Vedeta, aflată acum în concediu de maternitate, a mai fost în trecut prezentatoarea știrilor de seară, la care a renunțat pentru a avea propria emisiune la Antena 3. Aceasta a prezentat Observatorul împreună cu Lucian Mândruță, timp de 7 ani. Așadar, Sandra ar urma să prezinte știrile în prime time la Observator, de luni până vineri.

În ceea ce o privește pe Andreea Berecleanu, aceasta va prezenta jurnalul de seară din weekend, în locul Octaviei Geamănu. Momentan nu se știe ce se va întâmpla cu Geamănu și ce jurnal de știri va urma să prezinte.

Postul de televiziune a fost contactat de Libertatea, însă nu au vrut să ofere explicații cu privire la ce se speculează. În momentul de față, aceste schimbări sunt confidențiale.