Nelu, tatăl lui George Burcea a făcut o serie de dezvăluiri despre fiul său, mărturisind că avea anumite bănuieli în ceea ce privește „activitățile” actorului.

Totodată, se pare că tatăl acestuia este și dezamăgit de lucrurile pe care fiul său le face, iar în opinia sa, Andreea „a fost permisivă”.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: că se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte intelegatoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (n.red. că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine”, a declarat bărbatul pentru Impact.ro.

Ce acuzații îi aduc polițiștii

Autorităţile au transmis faptul că pe data de 21 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit în trafic un bărbat, pe Bulevardul Eroilor din oraşul Voluntari. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv.

În urma testului a rezultat că George Burcea, soţul Andreei Bălan, consumase substanţe psihoactive înainte de a se urca la volanul autoturismului. Astfel, actorul a fost dus la un spital din Bucureşti, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge şi urină.

“La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a declarat IPJ Ilfov pentru Antena Stars.